Alakformáló Masszázs

Ki ne szeretné, hogy kényelmesen, mi több pihenés közben fogyjon? Az alakformáló masszázs lehetőséget biztosít erre! Csak el kell lazulnod és élvezned, hogy széppé tesznek!

alakformalo

A túlsúly problémája sok embert érint szerte a világon, de kevesek határozzák el, hogy tesznek is ellene valamit. Az alakformáló masszázst csak úgy érdemes elkezdeni, hogy nem kételkedünk, hanem hiszünk a kezelés sikerében. Ha az agy rááll valamire, a testnek is könnyebb alkalmazkodnia. Ezentúl érdemes betartani azokat az étkezésre vonatkozó szabályokat, melyekkel a masszőr ellát minket, így ugyanis fokozott hatást érhetünk el.

A fogyasztó masszázsok mindegyike elsősorban azzal a céllal zajlik, hogy a vérkeringést helyreállítsa a zsírszövetek területén ezáltal azok csökkentése és a rugalmas bőr visszanyerése.

Az alakformáló masszázs körülbelül egy óra hosszáig tart, amit három hétre 10 alkalomra osztanak el.

Ezalatt az idő alatt a páciensnek nincs más dolga, mint elengedni magát.

Eközben a masszőrnek komoly munkát kell végeznie. Masszírozó mozdulatokkal egy speciális zsírégető krémet juttat a bőrbe, mely fokozza a kúra hatékonyságát.

Ez a krém étvágycsökkentő, méregtelenítő hatással is rendelkezik, melyek kifejezetten jól jönnek a fogyókúrázók számára.

Aki betartja az étkezési szabályokat és eljár a kezelésekre az akár 4-8 kilótól is megszabadulhat. Aki viszont nem hajlandó alávetni magát a diétának, magától a kezeléstől mindössze 1-2 kilós fogyásra számolhat. Az alapszabályok egyszerűek: vezessünk be változatos étrendet, együnk rostban gazdag ételeket, napi ötször kis adagokban táplálkozzunk, este ne együnk és felejtsük el a nassolást!

A krém étvágycsökkentő hatása teljes étkezési szokásváltozáshoz is vezethet, ami által áttérhetünk az egészséges táplálkozásra, így a kúra után is könnyebben megtarthatjuk súlyunkat.

A méregtelenítő hatást fokozhatjuk, ha odafigyelünk a folyadékbevitelre, így ugyanis könnyebben és hamarabb is távoznak a felesleges anyagok a szervezetünkből.

Mivel a masszázs javítja a bőr oxigén ellátását és zsírégetését is nem csak a fogyás, hanem a nyirokkeringés felgyorsulása és a laza kötőszövetek megerősödésének hatására a narancsbőr is hamar eltűnik.

Az alakformáló kezelés teljesen célirányos, így nem az egész testet átfogó masszázsról van szó, csak a kényes területek érintéséről. Elsősorban a has, a fenék és a comb azok a területek, ahol az alakformáló masszázst alkalmazzák.

A masszázs nem ajánlott a pajzsmirigy panaszos, trombózisos és gyulladásos betegségek esetén.

A masszázs természetesen nem egy csodaszer, így neked is tenned kell azért, hogy sikeres legyen a kezelés. A diéta betartásán túl nem árt, ha használsz otthon is feszesítő-hidratáló krémeket, hogy bőröd könnyebben alkalmazkodjon a fogyáshoz. Valamint a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra való odafigyelés. A víz mellett a teakortyolgatás segíthet a legjobban, hiszen annak vízhajtó hatása is van.